Ταλιατέλες με philadelphia
1.
Βράζετε 200γρ ταλιατέλες για 12 – 15 λεπτά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα λιώνετε 10γρ βούτυρο και προσθέτετε 1 σκόρδο και λίγο θυμάρι και το αφήνετε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό.
2.
Τσιγαρίζετε 250γρ μανιτάρια και ρίχνετε 60γρ.Philadelphia. Αφήνετε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και ρίχνετε 15-20γρ παρμεζάνα, λίγο μαϊντανό, μαύρο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Ακολουθήστε το tip του post για να νοστιμέψει η σάλτσα ακόμη περισσότερο
3.
Κρατήστε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν τα ζυμαρικά. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύετε μαζί με τη σάλτα καλά. Αν θέλετε γαρνίρετε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και τον μαϊντανό.
Καλή απόλαυση!
philadelphia greece
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση