Μύρισε θάλασσα: Φτιάξε μύδια αχνιστά με θυμάρι, σκόρδο και πιπέρι (βίντεο)
Η σαρακοστή είναι προ των πυλών. Τα θαλασσινά εδέσματα έχουν τιμητική θέση στο τραπέζι μας! Πώς θα σας φαινόταν αν φτιάχνατε μύδια αχνιστά με θυμάρι, σκόρδο και πιπεριές; Ο Χρήστος Τζιέρας, chef από το εστιατόριο Belle Ami σας καθοδηγεί βήμα βήμα για μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει!
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Magazino Life με την Κιμ Κίλιαν
govastileto.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.
Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/