Αλμυρό μάφιν με Philadelphia, καλαμπόκι και ζαμπόν

Υλικά
200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
1 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
120 γρ PHILADELPHIA
100 γρ καλαμπόκι
150 ml γάλα
2 αυγά
4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο

 
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
2. Σε ένα μπολ ή σε ένα κάδο του μίξερ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και στη συνέχεια προσθέτετε το καλαμπόκι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
3. Στο ίδιο μπολ προσθέτετε ένα-ένα τα υλικά: το γάλα, τα αυγά, το Philadelphia και το ελαιόλαδο μέχρι τα υλικά να ενσωματωθούν.
4. Με ένα κουτάλι αδειάζετε το μείγμα σε θήκες για μάφιν και ψήνετε για 15-20 λεπτά.
5. Αφήνετε τα μικρά ατομικά μάφιν να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.

 

philadelphiagreece

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *